BejelentésFogyókúra mindenkinek
Minden lehetséges csak akarni kell......:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mindenkit üdvözlök a honlapomon!


 


Ez a honlap azért jött létre hogy mindenki aki legalább már egyszer küszködött az életében azzal az állapottal hogy le kellene dobni pár kilót (vagy többet:)) annak valamilyen útmutatást nyújtson ez az oldal!


Én magam is rengeteg módszerrel próbálkoztam, kiegészítve mindenki tanácsával és elmondhatom hogy 22 évemből már legalább 6-7 év ment el arra hogy megtaláljam a Nekem legmegfelelőbb módszert.


Én azt hiszem hogy nincs olyan két egyforma ember akiknek az adott módszer ugyanolyan sikerrel beválna,mindeninek más az anyagcseréje a szervezetünk máshogy reagál a "sokkhatásokra".
Ez nem csak a módszerek és a táplálékkiegészítők tekintetében van így, hanem a mozgás terén is...


Tudom milyen az amikor teljes erőmet összeszedve odaállok a számítógép elé és nekikezdek az újonnan letöltött fitnesz videónak abban reménykedve, hogy most biztos kibírom és biztos használni fog...
Aztán amikor végigszenvedek nagy nehezen egy 30-40 perces tornát(már ha kibírom addig,többször volt hogy feladtam) akkor azzal kell szembesülnöm másnap h mindent az előző napra feltéve olyan izomlázam van hogy akkor 1-1,5 hétig pihi van...:):)


Gondolom ezen gondolatok másoknak is ismerősen hangzanak és nem vagyok ezekkel a problémákkal egyedül.


Itt jöttök a képbe TI!!!


Én megosztom veletek azt a felhalmozott "tudásanyagot" ötleteket, tapasztalatokat,praktikákat amik már nagyon ki- kívánkoznak belőlem, de én azt szeretném ha Ti is megosztanátok velem/velünk az észrevételeiteket, sikereiteket/kudarcaitokat hogy együtt tanulhassunk ezekből.


Az oldalt folyamatosan bővítem és újítom/frissítem és remélem mi hamarabb megoszthatjuk egymással terveinket céljainkat,módszereinket,tippjeinket!
Mindenkinek sok sikert és kitartás kívánok!


Hajráááá!!!:):)


Puszi MINDENKINEK!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!